Bazaar Loomeinkubaatoris (5.dets 2013 kl 12-19)

bazaar

Avame oma jõululaatade hooaja 5. detsembril Tallinna Loomeinkubaatoris toimuval Bazaaril, kus osalevad nii Eesti moeloojad, ehtekunstnikud, tootedisainerid kui ka kõik teised loomeinimesed. Lisaks kaubavalikuga tutvumisele ja jõulukinkide soetamisele on võimalik külastada ka Loomeinkubaatori erinevaid ateljeesid ja stuudioid ning maiustada toidublogijate pop-up kohvikus Blogipuhvet.

TigaseMann pakub omalt poolt erinevat keraamikat. Valikus on tassid, suhkrutoosid, koorekannud, seebialused, vaagnad… Samuti võite meie laualt leida jõulukaarte, kuuseehteid, kingipakile mõeldud nimesilte jms.

Bazaari uksed on avatud ajavahemikul 12-19 ning täiendavat teavet ürituse ja osalejate kohta leiate ka järgmiselt veebisaidilt: https://www.facebook.com/events/1427150534164950/. Tulge kaege, mida toredat pakutakse!